Hesabınız silindikten sonra aboneliğiniz iptal edilecek ve bağlantılarınız, trafik verileriniz, pikselleriniz ve diğer tüm ilişkili verileriniz dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere tüm verilerinizi sunucularımızdan sileceğiz.
Hesabımı sildiğimde ne olur?
En son Aralık 18, 2021'de güncellendi