何かお困りですか?

Hesabımı sildiğimde ne olur?

En son Aralık 18, 2021'de güncellendi

Hesabınız silindikten sonra aboneliğiniz iptal edilecek ve bağlantılarınız, trafik verileriniz, pikselleriniz ve diğer tüm ilişkili verileriniz dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere tüm verilerinizi sunucularımızdan sileceğiz.

回答は得られませんでしたか?
お問い合わせ下さい